Mijn Soapshuttle is na gebruik schoon leeg, hoe kan dat?

Dan is er de maximale hoeveelheid wasmiddel nodig geweest voor het gekozen wasprogramma. Bij wasmachines met en vulgewicht van meer dan 6 kg zal dit dan ook meestal het geval zijn.

Mijn Soapshuttle loopt leeg hoe kan dat?

Het is normaal dat er een klein beetje wasmiddel via het tuitje aan de voorkant loopt, dit stopt zodra de druk in de Soapshuttle gelijk is en heeft te maken met de oppervlakte spanning, dikte van het wasmiddel en luchtbelletjes, daarom adviseren wij zodra de Soapshuttle gevuld is het zeepbakje dicht te doen en niet meer te open anders word het systeem verstoord!

Is de Soapshuttle alleen geschikt voor volledige wasprogramma’s?

Nee, de soapshuttle is geschikt voor alle wasprogramma’s. Let op: indien u kiest voor een (zeer) kort was programma met weinig wasgoed dan dient u de soapshuttle slechts voor de helft te vullen.

Hoe gebruik ik de Soapshuttle in combinatie met een waterontharder?

Bij gebruik van de Soapshuttle in combinatie met een waterontharder dan heeft u maximaal 40ml wasmiddel nodig om het behaalde resultaat te halen. Dit is 1 cm onder de vulstreep van de Soapshuttle. Wanneer u de soapshuttle vult met 50ml dan kan het voorkomen dat uw wasmachine volloopt met schuim.

Wilt u meer weten?

Staat uw vraag hier niet bij of voldoet de informatie niet aan uw verwachtingen neem dan gerust contact met ons op dan zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden
(op werkdagen van maandag t/m vrijdag)

Mail ons